×
RAMA SPAR NYEREMÉNYJÁTÉK

VEGYÉL RÉSZT A RAMA NYEREMÉNYJÁTÉKÁN!

A Promóció időtartama: 2024.01.18. - 2024.01.24.

Játszani szeretnék
Mit kell tennem?
 
Vásárolj legalább 2 db Rama vajalternatíva vagy Violife terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj a SPAR, INTERSPAR és SPAR partner magyarországi üzleteiben, egy alkalommal 2 db Rama vajalternatíva vagy Violife terméket, 2024. január 18. és 2024. január 24. között, és a Tiéd lehet a napi 3 db 10 000 Ft értékű SPAR ajándékutalvány egyike, vagy a fődíj 1 db 200 000 Ft értékű SPAR ajándékutalvány.


Alábbi webes felületünkön díjmentesen vehetsz részt nyereményjátékunkon a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a beküldéshez szükséges adatokkal.

A sikeres kódfeltöltéshez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú beküldések közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
Napi 3 db 10 000 forint értékű SPAR ajándékutalvány
A fődíj 1 db 200 000 forint értékű SPAR ajándékutalvány
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.01.18 - 2024.01.24
GY.I.K.

A Játékban résztvevő termékek:
- Rama növényi alapú vajalternatíva, papírcsomagolt, 250g
- Rama növényi alapú vajalternatíva, csészés, sózott, 200g
- Rama növényi alapú vajalternatíva, csészés, olívaolajjal, 200g
- Violife Original ízesítésű tömb, 200g
- Violife Cheddar ízesítésű szeletek, 100g
- Violife Görög fehér tömb, 200g
- Violife Creamy original ízesítésű, 150g
- Violife Gouda ízesítésű szeletek, 100g
- Violife Gouda ízesítésű tömb, 200g
- Violife Pizzához, Mozzarella ízesítésű tömb, 200g

Vásárolj egy alkalommal, 2db Rama vajalternatíva vagy Violife terméket a SPAR, INTERSPAR és SPAR partner magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.upfieldjatek.hu/veganuary weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei:

- napi 3 db (össz.: 21 db) 10 000 forint értékű SPAR ajándékutalvány

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. január 16. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja:

- 1 db 200 000 forint értékű SPAR ajándékutalvány

A fődíj sorsolására 2024. január 26. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a napi nyertes játékosokat sms-ben értesíti a nyertes időpontokat követő 3 munkanapon belül.


A Szervező a fődíj nyertest sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményen külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött blokkra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel a pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@upfieldinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@upfieldinfo.hu e-mail címen kérhetsz tájékoztatást.