×
RAMA PENNY NYEREMÉNYJÁTÉK

VEGYÉL RÉSZT A RAMA NYEREMÉNYJÁTÉKÁN!                         
A Promóció időtartama: 2024.02.22. - 2024.03.20.

Játszani szeretnék
Mit kell tennem?
 
Vásárolj minimum 1000 Forint értékben bármilyen Rama terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj a Penny Market Kft. magyarországi üzleteiben, egy alkalommal minimum 1000 Forint értékben bármilyen Rama terméket 2024. február 22. és 2024. március 20. között, és a Tiéd lehet a napi 1 db 10 000 Ft értékű, vagy a heti 1 db 100 000 Ft értékű Penny nyereménykártya egyike.


Alábbi webes felületünkön díjmentesen vehetsz részt nyereményjátékunkon a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a beküldéshez szükséges adatokkal.

A sikeres kódfeltöltéshez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú beküldések közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
Napi 1 db 10 000 Ft értékű PENNY Nyereménykártya
Heti 1 db 100 000 Ft értékű PENNY Nyereménykártya
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.02.22 - 2024.03.20
GY.I.K.

A Játékban résztvevő termékek:

 • Rama sütőmargarin 500g
 • Rama sütőmargarin 250g
 • Rama sütőmargarin Vajas 250g
 • Rama tégely Classic 400g
 • Rama tégely Vajas 400g
 • Rama tégelyes Sós 400g
 • Rama tégely Classic 225g
 • Rama tégely Vajas 225g
 • Rama Vajalternatíva 250g papírcsomagolásban
 • Rama Vajalternatíva 200g Sós
 • Rama Vajalternatíva 200g Olívaolajjal

Vásárolj egy alkalommal minimum 1000 forint értékben bármilyen Rama terméket a Penny Market Kft. magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.upfieldjatek.hu/penny weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei:

- napi 1 db (összesen: 28 db) 10 000 forint értékű Penny nyereménykártya
- heti 1 db (összesen: 4 db) 100 000 forint értékű Penny nyereménykártya

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2024. február 20 napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a napi és heti nyertes játékosokat sms-ben értesíti a nyertes időpontokat követő 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményen külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött blokkra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel a pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@upfieldinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@upfieldinfo.hu e-mail címen kérhetsz tájékoztatást.