×
Rama Aldi nyereményjáték

VEGYÉL RÉSZT A RAMA NYEREMÉNYJÁTÉKÁN!


A Promóció időtartama: 2023.07.06. - 2023.07.19.

Játszani szeretnék
Mit kell tennem?
 
Vásárolj legalább 2 db bármilyen Rama sütőmargarint!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. magyarországi üzleteiben, egy alkalommal 2 db Rama sütőmargarin vagy papírcsomagolt Rama növényi alapú vajalternatíva terméket, 2023. július 6. és 2023. július 19. között, és a Tiéd lehet a napi 1 db 10 000 Ft értékű Aldi vásárlási utalvány
 egyike, vagy a fődíj 1 x 2 db Samsonite UPSCAPE 55 cm-es, bővíthető bőrönd, narancssárga és kék színben.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen vehetsz részt nyereményjátékunkon a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a beküldéshez szükséges adatokkal.

A sikeres kódfeltöltéshez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú beküldések közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
Napi 1 db 10.000 Ft értékű Aldi vásárlási utalvány
A fődíj - 1 x 2 db Samsonite UPSCAPE 55 cm-es, bővíthető bőrönd
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.07.06 - 2023.07.19
GY.I.K.

Bármilyen Rama sütőmargarin vagy papírcsomagolt Rama növényi alapú vajalternatíva termék.

Vásárolj egy alkalommal, 2db bármilyen Rama sütőmargarin vagy papírcsomagolt Rama növényi alapú vajalternatíva terméket az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.upfieldjatek.hu/aldi weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*
*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei:

  • Napi 1 db (össz.: 14 db) 10.000 Ft értékű Aldi vásárlási utalvány

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. július 5. napján 10:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja 1 x 2 db Samsonite UPSCAPE 55 cm-es, bővíthető bőrönd, narancssárga és kék színben.
A fődíj sorsolására 2023. július 21. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

  • A Szervező a  napi nyertes Játékosokat SMS-ben értesíti az adott nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.
  • A Szervező a fődíjnyertes Játékost sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményen külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel a pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@upfieldinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@upfieldinfo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.